OM OSS

”…att vara en transparent och trygg juridisk partner för svenska företag och privatpersoner”


En Juristbyrå Med Ett Tydligt Fokus & Fasta Priser

Vi vet att det kan kännas komplicerat att hitta rätt bland Sveriges alla jurist- och advokatbyråer. Ska du välja en stor eller liten byrå? Är ditt uppdrag komplicerat? Hur lång tid krävs för arbetet? Vilken prisnivå är rimlig? Måste du betala för en inledande rådgivning?

 

Transparens har många gånger har varit en bristvara i vår bransch. Fram tills nu.

 

Vi som arbetar på Avtalsjuristerna är specialister på avtal och därför arbetar vi med just detta, och inget annat.

 

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt inledande möte för att kunna bedöma komplexitet och tidsåtgång för ditt uppdrag. Efter detta möte får du i över 90% av fallen ett förslag på ett fast pris för ditt uppdrag. Inga tillkommande kostnader, inga dolda avgifter. Perfekt, eller hur?

 

Avtalsjuristerna består av erfarna jurister med framgångsrika karriärer inom affärsjuridik och familjerätt. Gemensamt för samtliga av våra anställda är passionen för människor och entreprenörskap. Vi tänder till på nyskapande idéer och positiv energi. Framförallt inspireras vi av möten med nya människor. Det är i dessa möten som vi gör allra störst skillnad och det är också här som förutsättningar för verklig förändring kan uppstå.

 

Vår mission är därför enkel;

 

Vi vill ge dig som företagare en trygghet som tillåter dig att tänka stort, våga ta risker och framförallt; inspirera och förändra din omvärld!

 

Vi vill ge dig som privatperson konkreta verktyg för att tillvarata dina rättigheter och bidra till trygga överenskommelser!

 

Om du känner att du delar våra värderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss, oavsett om det gäller juridisk rådgivning, ett givande samarbete eller en god kopp kaffe. Vi finns allt som oftast på Drottninggatan 88F, redo att ta oss an dina och andra klienters utmaningar!